BLOG S DŮLEŽITÝMI NOVINKAMI

ČLÁNKY SPOLEČNOSTI O REALITNÍM TRHU


"DŮM NAD ZLATO", tak bych nazval aktuální situaci mladých lidí, kteří prahnou po vlastním bydlení. Není nic horšího, než mít prostředky a velkou touhu po vysněném bydlení, ale nemít možnosti.
Klientů s takovými potížemi mám bohužel čím dál víc a já se denně snažím, jim od nich pomoci.

Změny, ke kterým v zákonu o dani z přidané hodnoty došlo, jsou zásadní. Dotknou se mnoha podnikatelů a nepřinesou jim nic pozitivního. Přesto se o nich v médiích ale dostatečně nemluví. Troufnu si říct, že značná část lidí, ačkoliv se jich to týká, o nich ani neslyšela. Na internetu je sice několik článků, které se tomuto problému věnují, ale...

Starší nemovitosti někdy znamenají starosti. Přeci jenom před padesáti, sedmdesáti i sto lety se rodinné domy projektovali a povolovali trošku jinou formou, než je tomu dnes. Nejčastěji vznikl na papíře nákres tužkou, na kterém šlo vidět, jak bude předběžně nemovitost vypadat a jaké bude její dispoziční řešení. Stavební povolení tak standardně...

Nově vznikající etapa našeho projektu zahrnuje 24 unikátních apartmánů o dispozicích 1+ KK a 2+KK s výměrami od 31 do 55 m². V přízemí se soukromými zahrádkami a v patrech s prostornými terasami, které jsou situovány na západní stranu.

Rodinný dům v Podolí u Uherského Hradiště jsem poprvé navštívil v roce 2015, kdy mě oslovila sestra tehdejší majitelky, zda bych jí nemohl pomoci s těžkou rodinnou situací, ve které se aktuálně nacházela.

Financování nemovitosti není žádná legrace a má z toho obavy asi každý z nás. Jedná se o závazek, který nás může doprovázet větší část našeho života. Z tohoto důvodu je velmi důležité zvolit opravdu nejvýhodnější nabídku.

U nabídky tohoto pozemku jsem již od roku 2011, dlouhých 10 let, kdy jej vydražil můj známý ve dražbě zemědělské půdy. Pozemek o celkové výměře 2312 m2 zakoupil v této dražbě za 20,- Kč/m2. Celková hodnota v této době tak činila 46.240,- Kč, což bylo na zemědělský pozemek v té době opravdu nadstandardní částka.

PŘEČTĚTE SI JAKO PRVNÍ CO JE NOVÉHO

Stačí vyplnit osobní e-mail a my vás budeme vždy informovat přednostně.